Web Design

Можем да предложим следните корпоративни уеб сайтове за услуги

Ние сме WebSoft Solutions е компания за уеб дизайн, която се стреми да създаде точно подходящия сайт за всеки клиент. Уеб дизайн, който да направи един уеб сайт не само функционален, но и популярен, и предпочитан сред клиентите в мрежата! И все пак, защо е толкова важна услугата по изработването дизайна на сайта ви? Защото на 90% от първите непосредствени впечатления на потребителя посетил сайта ви, зависят именно от дизайна му и това, какво той казва, като послание! Уеб дизайна на блог за туризъм ще бъде един, този на онлайн магазин на козметика съвсем друг, а дизайна на бранд онлайн още по-различен. За да задържите потребителите на страниците на сайта ви и да ги впечатлите е отговорен единствено уеб дизайна му и неговата функционалност! Затова услугата по уеб дизайн на сайт с професионални параметри Ви е толкова необходима! За да елиминирате степента на отпадане на вашите потребители и да ги задържите на страниците си.

Можем да ви помогнем да имате уебсайт, който не само ще изглежда страхотно, но ще отговори на нуждите както на вас, така и на вашата целева аудитория. Нашите клиенти знаят, че могат да ни се доверят за качествена работа и отлична подкрепа. Вашите цели са важни за нас и ние работим с вас, за да създадем перфектния дизайн за всяка нужда.

Ако вашият малък или среден бизнес се нуждае от уеб сайт, ние можем да помогнем. Ако имате нужда от нещо повече от уеб дизайн, имаме решения за вас. Услугите ни варират от персонализиран WordPress дизайн и разработка до лого дизайн и визуална брандинг и извън него.

Независимо дали става въпрос за просто опресняване на уеб сайт или за много по-сложен проект, можем да ви помогнем да решите пъзела и да направите процеса удоволствие.

Искаме вашият малък бизнес да има невероятен уеб сайт, ако можете да си го представите, ние ще работим с вас и ще донесем вашата идея на живот. Създаваме уебсайтове на фирми, уеб сайтове за банки, уеб сайтове за фирми от различни индустрии, сайтове за художници, уеб сайтове за адвокати, уеб сайтове за здравни специалисти и още!

Отзивчиви или Responsive уеб сайтове

В наши дни сайтовете не се виждат само на настолни компютри или лаптопи. Те също така се разглеждат на iPad и iPhones, на всички видове Android и Windows мобилни телефони, те дори са гледани на телевизори. Накратко, на всички видове устройства, които можете (или не можете) да си представите. Само преди 2-3 години са били създадени уеб сайтове за “нормални” компютърни екрани. Но сега това просто не го отрязва. Това е мястото, където реагиращият дизайн идва да спаси.

Вероятно вече сте чували тези бузуални фрази: отзивчив уеб дизайн, устройство за агностициране на устройства, дизайн за мобилни устройства. Всички те описват модерния подход към създаването на уеб сайтове, т.е. правенето на един сайт, който ще работи, натоварва и изглежда страхотно за всичко – от огромния настолен монитор до най-малкия смартфон. Отзивчивият уеб дизайн и мобилният дизайн на UI е една от най-добрите услуги на нашата компания.

Многоезични уеб сайтове

Тъй като нашите клиенти са от цял ​​свят, а много от тях са от многоезични страни като Швейцария, Канада, често ни се иска да разработваме многоезични уеб сайтове. Често, всъщност, тази общност на WebSoft Solutions стана доста експерт по въпроса.

Създаваме уебсайтове с интерфейс, готови за настаняване на неограничен брой езици.

Разработване на уеб сайтове с WordPress

Системата за управление на съдържанието на WebSoft Solutions (CMS) по избор е WordPress. Този софтуер притежава най-големия пазарен дял на всички CMS с отворен код, налични в този момент. Има безброй добавки, добавки и функции с WordPress – безплатно! Разработването с WordPress ни позволява да предоставяме на клиентите комплексни решения за ниска цена.

WordPress има най-лесния интерфейс (в сравнение с повечето други CMS). Това означава, че нашите клиенти могат да управляват своите уеб сайтове от лесния за използване администраторски панел.